Vi är AGA:s gasdepå i Karlskoga med ett mycket stort utbud av gaser och tillhörande utrustning så vi kan erbjuda våra kunder helhetslösningar.

Vi levererar många olika gaser för nästan alla branscher och användningsområden. En gas kan ha så många som tre eller fyra kvaliteter: industriell kvalitet, livsmedelkvalitet, läkemedelkvalitet och specialkvalitet. Gaser och gasblandningar kan levereras till dig på många olika sätt beroende på vilken kvantitet och renhet som krävs, vilka egenskaper som ska användas och hur långt gasen ska levereras.

Våra industriprodukter är inte enbart gaser, utan även utrustning för svetsning och skärning, från regulatorer till säkerhetsutrustning och annan specialutrustning som använder gaser eller förbättrar deras användbarhet. Vi levererar till exempel specialutrustning för fiskfarmer och för frysning och kylning. Centrala gassystem är en viktig del av vårt produktutbud.

Hos oss kan du hyra gasflaskor, teckna hyresavtal eller köpa mindre gasflaskor.

Kontakta oss gärna så hjälper vi er med valet av rätt gas och det avtal som passar er verksamhet.

 


 

 Tips!

AGAs Gas Guide - Smartphone App

Ett enkelt och praktiskt verktyg som hjälper dig att hitta den optimala skyddsgasen vid svetsning. Gasguide-appen hjälper dig att välja rätt skyddsgas för din svetsprocess, och ersätter tidigare tryckta versioner av gasguiden och skyddsgasaffischen.

Appen finns tillgänglig i App Store för iPhones och i Google Play för Androidtelefoner. Den heter AGA Gas Guide och är gratis.

   

 

Öppettider: Måndag-torsdag 7:00-16:30, fredag 7.00-15:00, lunchstängt 12:00-13:00.
Adress: Elementvägen 5, Karlskoga. Tel: 0586-344 60