Skip to main content


Ring oss på 0586-344 60 ☎

Avtal, dagshyra eller kundägda flaskor?

Hyresavtal

För de kunder som har liten variation på hela eller delar av flasksaldot rekommenderar vi att ni köper ett hyresavtal. Hyresavtal är förbetald hyra för en viss flasktyp och en viss tid. Med ett hyresavtal kommer du att minska din hyreskostnad och du undviker och prishöjningar under avtalstiden. Hyresavtal finns med olika löptider, från tre månader till fem år. Under avtalstiden betalar du sedan bara för bytet d.v.s gasen vilket gör att du kan spara mycket pengar samtidigt som du slipper eventuella hyreshöjningar. Vårt 5-åriga hyresavtal är mest förmånligt och innebär att du sparar mest jämfört med dagshyra.

Kundägda flaskor

Gasolflaskor, UNICYL®  (10/11L) och 5-liters flaskor kan köpas och ägs då av kunden. Då debiteras ingen hyra och flaskorna ingår i ett utbytessystem där den tomma flaskan returneras till Linde försäljningsställe och en ny hämtas ut. Som kund betalar man då endast för bytet och får en fylld och säker gasflaska i utbyte mot den returnerade. Det är viktigt att känna till vilka kärl som går att äga och vilka som automatiskt hanteras via hyresavtal/dagshyra när man köper begagnat. Om du köpt en flaska som inte klassas rätt har du ingen möjlighet att fylla denna, den ägs helt enkelt utav Linde.

Dagshyra

Om du varken har ett avtal eller äger flaskan betalar du dagshyra för denna. Dagshyran för flaskorna är beroende av vilka gaser de innehåller, dvs vilken typ av flaska du hyr.

Kontakta oss i butiken för att räkna på nya avtal eller när det blir dags att förlänga dina befintliga.

Öppettider: Måndag-torsdag 7:00-16:30, fredag 7.00-15:00, lunchstängt 12:00-13:00
Adress: Elementvägen 5, Karlskoga. Tel: 0586-344 60