Ring oss på 0586-344 60 ☎

Från standard till skräddarsydd gas.

Linde har ett brett produktsortiment som täcker alla tänkbara behov. Lindes gaser tillverkas i renheter som passar till de kvalitets- och säkerhetskrav som din verksamhet kräver. Våra standardgaser är av hög kvalitet och ger dig det du behöver för att kunna utföra jobbet. Linde erbjuder även premiumgaser med unika egenskaper. Genom att välja dem får du en högre produktivitet och säkerhet. Exempel på innovationer från Linde är MISON® samt ODOROX®.

MISON®
MISON-skyddsgaserna håller ozonhalterna nere, utan att göra avkall på bästa möjliga svetsningsresultat. MISON är en helt unik Premiumprodukt med skyddande egenskaper som inte går att hitta i andra skyddsgaser på marknaden. Läs mer om hur MISON® förändrar din arbetsmiljö.

Läs mer

ODOROX®
För att höja säkerheten vid gassvetsning, skärning, lödning och liknande arbeten, har Linde utvecklat ODOROX® luktsatt oxygen. Om ett läckage uppstår varnas du av en karaktäristisk lukt och kan vidta åtgärder i tid. Luktsatt oxygen, varnar dig för syreanrikad atmosfär dvs en ökad brandrisk.

Läs mer

Föredrar du hellre motsvarande standardgaser finns även de tillgängliga hos oss. De vanligaste gaserna finns alltid i lager men du kan även få kundanpassade gassorter och blandningar efter ditt behov.

Gasflaskor efter behov. 

Gasflaskor finns i olika storlekar och material för att möta alla behov av rörlighet och förbrukning. Linde säkerställer att gasflaskorna är säkra och håller rätt kvalitet. Kontroll sker varje gång de transporteras och fylls. Med jämna intervaller sker inspektion och tryckprovning. Förutom innovationerna nedan finns också de mer traditionella industriflaskor i alla storlekar och dom mycket smidiga UNICYL (10/11L) samt 5 liters.

EVOS™ ViPR
Inbyggd tvåstegsregulator med snabbkoppling, anslut snabbt och justera ditt flöde/tryck. Regulatorn har en mycket god prestanda och flödesreglering, vrid ratten till ditt önskade flöde/tryck. Minskade administrationskostnader och minskat extraarbete eftersom Linde tar hand om regulatorns underhåll och säkerhetskontroller.

Läs mer

ICC®
Alla Linde-ägda gasflaskor, gaspaket och flaskkorgar är märkta med en streckkod eller ett chip som gör att de är spårbara. Gasflaskor representerar ett stort värde och det händer att de kommer på avvägar. ICC-märkningen fungerar som en försäkring för förlorade gasflaskor. Då en stulen/borttappad flaska kommer tillrätta krediteras automatiskt den ursprungliga kundens saldo.

Läs mer

GENIE®
Linde lägger stor vikt vid innovativa produkter som är snällare mot miljön. GENIE® representerar så väl säkerhet som produktivitet, miljötänk och förbättrad arbetsmiljö. GENIE® är en lättare flaska som ger upp till 45% mer gas då den fylls med 300 bar. GENIE® har en inbyggd digital mätare med display som visar mängden kvarvarande gas i flaskan.

Läs mer

 

Med tanke på omfattningen av utbudet har vi tagit fram informationsmaterial till dig som arbetar inom en specifik yrkesgrupp.

Linde

Läs mer

Service & reparation

Läs mer

Fordonsindustrin

Läs mer

AC-kyltekniker

Läs mer

Tillverkningsindustrin

Läs mer

VVS

Läs mer

Transportkyla

Läs mer

Laser

Läs mer

 

Öppettider: Måndag-torsdag 7:00-16:00, fredag 7.00-15:00, lunchstängt 12:00-13:00
Adress: Elementvägen 5, Karlskoga. Tel: 0586-344 60

Vi använder cookies, för att öka användarvänligheten i enlighet med lagen om elektronisk kommunikation.
Genom att fortsätta använda vår webbplats förutsätter vi att du godkänner detta.
Läs mer i vår Dataskyddspolicy