Skip to main content

Tillsatsmaterial för alla ändamål

Tillsatsmaterial för alla svetsmetoder och lödning.

Välsorterat sortiment av tillsatsmaterial och tillbehör.

Det finns stora mängder tillsatsmaterial för TIG, MMA, MIG/MAG, silver & bronslod på hyllan från erkända ESAB, Meltolit och ELGA. Vårt mål är att alltid ha dessa produkter hemma på lager. Inte bara det vanligaste utan även mer speciella tillsatser.

ESAB

I över 100 år har ESAB stått för innovation och pionjäranda inom svetsning och skärning för alla industrier runt om i världen. Det började i Göteborg där Oscar Kjellberg uppfann den belagda elektroden och grundade Elektriska Svetsningsaktiebolaget (ESAB) 1904. Idag har ESAB centraliserat sin globala forskning och utveckling av svetsmaskiner och tillsatsmaterial till Göteborg.

Meltolit

Meltolit har levererat tillsatsmaterial åt svensk och skandinavisk industri ända sedan 1963 och vi är idag totalleverantörer för tillsatsmaterial inom lödning, svets och ytbeläggning. Vi vet med andra ord vad vi håller på med och vi är utöver det måna om att alltid leverera bra kvalitet och service till dig som är återförsäljare av våra produkter. Vårt produktsortiment innefattar högkvalitativt tillsatsmaterial inom lödning, svets och ytbeläggning. Dessutom har vi ett stort urval av specialprodukter och dimensioner som inte går att hitta på andra ställen.

Elga

I över 80 år har Elga tillverkat förbrukningsmaterial till svetsning. Idag är Elga en av de största aktörerna inom den europeiska svetsindustrin.

Elgas mål är att tillhandahålla globala och lokala industrier med maximal driftstid och utmärkt svetskvalitet, oavsett hur krävande arbete eller omständigheter. De strävar alltid efter att hitta den perfekta lösningen och söker nya metoder och tar på sig nya utmaningar.

Svetsare runt om i världen ska kunna lita på Elga. Deras mål är att fortsätta att arbeta hårt för att förtjäna sina kunders tillit idag och imorgon. Idag är Elga en del av den globala koncernen ITW Welding.

Elga har användarvänliga och pålitliga förbrukningsvaror så som förbrukningsmaterial för rostfritt stål, låglegerande stål och andra krävande applikationer i alla svetsprocesser. De utvecklar och tillverkar också förbrukningsmaterial speciellt utvecklat efter kundspecifikationer.

TeroSystem

Komplett leverantör inom svetsning, lödning, värmeskyddstextilier, betmedel och termisk sprutning. Vi har även tillsatsmaterial för skärning och svetsning under vatten.