Skip to main content

ESAB Rogue EM & EMP

De enfasiga svetsströmkällorna Rogue EM och EMP tar allt som svetsarna älskade med Caddy Mig till nästa nivå med beprövade Rogue-prestanda, en robust industriell design, synergilinjer och svetsning med flera processer.

 • Rogue EM har enastående MIG-svetsprestanda.
  Rogue EM har en stor och tydlig digital display där du enkelt når alla svetsparametrarna, inklusive synergiprogram och metallbågsvetsning. Med ingång för två spänningar 110/230V och kompatibilitet med generatorer på 10 kVa passar Rogue EM både i verkstaden och ute på andra arbetsplatser.

 • Rogue EMP tar multiprocessprestanda till nästa nivå.
  Rogue EMP har en 5-tumsskärm i fullfärg och ett intuitivt gränssnitt i stället för en digital display. En äkta multiprocessvets med synergisk MIG, manuell MIG, MIG-lödning, FCAW, Lift TIG, elektrod/MMA och 6010 cellulosa.

 • Avancerade funktioner för total kontroll.
  Med bågdynamiken kan svetsaren finjustera bågegenskaperna utifrån vilket material som ska svetsas. Oavsett om du behöver en styv båge för kolstål eller en mjuk båge för rostfritt kommer Rogue inte att svika dig.
  Bland de avancerade MIG-funktionerna märks för- och efterspolning av gas, kontroll av efterbrinntiden, kallmatning av tråd och gasförspolning. I MMA-läget säkerställer varmstart och kontroll av bågtrycket att det blir mjuka starter och konsekventa svetsfogar.

Välkommen till familjen
Rogue EM och EMP kompletterar Rogue ES (bågsvetsning) och Rogue ET (HF TIG-svetsning) för att skapa ett komplett sortiment av enfassvetssystem som omdefinierar dina förväntningar på en instegssvets.

2023, ESAB