Skip to main content

M18™ ONEPD3, ONEDD3 & ONEID3

M18 FUEL™ ONE-KEY™ slagborrmaskin och M18 FUEL™ ONE-KEY™ borrskruvdragare (M18 ONEPD3 & M18 ONEDD3)

Nya M18 FUEL™ ONE-KEY™ slagborrmaskin och borrskruvdragare är den mest kraftfulla lösningen i sin klass och bibehåller högsta effekt under belastning. Slagborrmaskinen och borrskruvdragaren är endast 175 mm respektive 173 mm långa och därmed kortast i klassen. Tack vare den kompakta konstruktionen får användaren bättre åtkomst i trånga utrymmen utan att behöva göra avkall på kraften. MILWAUKEES nya slagborrmaskin och borrskruvdragare har även justerbar AUTOSTOP™-teknik för ett reaktionssnabbt kastskydd. Denna nya maskininlärningsteknik är utvecklad för att förhindra överrotation vid användning och erbjuder justerbar låg, medelhög och hög känslighet. Som ett komplett problemlösningspaket har MILWAUKEES slagborrmaskin och borrskruvdragare inbyggd ONE-KEY™-teknik som låter användaren synkronisera verktyget trådlöst med sin mobil eller dator via den kostnadsfria ONE-KEY™-appen.

M18 FUEL™ ONE-KEY™ ¼” hex slagskruvdragare (M18 ONEID3)

Den nya M18 FUEL™ ¼” slagskruvdragaren är den mest kraftfulla i sin klass och ger användaren högsta verktygshastighet. Med en kolborstfri POWERSTATE™-motor kan användaren slutföra flera arbetsuppgifter i följd utan minskad kraft och hastighet. M18 FUEL™ ¼” hex slagskruvdragaren är konstruerad med optimerad avtryckarkontroll, samtidigt som den specialiserade tri-LED-belysningen ger bättre sikt. Slagskruvdragaren har ett läge med maskininlärning för självgängande skruv och erbjuder anpassningsbar kontroll i appen. MILWAUKEES nya slagskruvdragare med ONE-KEY™-teknik ger användaren tillgång till avancerad verktygsspårning som gör det möjligt att skräddarsy, spåra och hantera verktyget via den kostnadsfria ONE-KEY™-appen.

M18 FUEL™ ONE-KEY™ slagborrmaskin och borrskruvdragare och M18 FUEL™ ONE-KEY™ ¼” hex slagskruvdragare är fullt kompatibla med det övriga M18™-sortimentet som nu omfattar fler än 255 elverktyg.

2023, MILWAUKEE, M18™