Skip to main content

M18™ ONEHCCT60

Hög pressningskvalitet med hydraulisk 60kN pressverktyg.

Det här senaste tillskottet till Milwaukee Tools sortiment med pressverktyg är optimerat för kabelpressning inom industriella tillämpningar och elkabel. Pressverktyget har ett låsbart huvud som enkelt öppnas och fästs runt kabeln samt roterar upp till 350 grader för maximal kontroll i alla riktningar med oöverträffad åtkomst i trånga utrymmen.

M18™ FORCE LOGIC™ hydraulisk 60 kN pressverktyg har en stor avtryckare och dubbla elektroniska knappar som gör det möjligt för både vänster- och högerhänta användare att enkelt aktivera det batteridrivna pressverktyget utan att behöva byta hand. Verktyget är lätt och välbalanserat med 60 kN som minskar ansträngningen för användaren.

Med Predictive Force Monitoring (PFM™) säkerställs fullt tryck på varje cykel för konsekventa pressningsresultat, med en grön lysdiod som omedelbart verifierar när fullt presstryck uppnås. Inför en pressningscykel utför verktyget automatiskt en kontroll av batteriet för att säkerställa att det finns tillräckligt med energi för att slutföra pressningen. Inkapslad elektronik tål tuffa miljöer med smuts, damm och fukt.

Universalfästet för pressbackar är kompatibelt med MILWAUKEE® 22-serien, de vanligaste 60 KN U-pressbackarna (C-formade pressbackar) på marknaden samt godkänd för SEN-standard.

2023, MILWAUKEE, M18™