Skip to main content

L4 FL2000-301

Milwaukee Tool fortsätter att utöka sitt sortiment, denna gång med en USB-uppladdningsbar ficklampa med upp till 2 000 lumen för att erbjuda avancerad LED-teknik och optisk design för en effektivare arbetsdag.

Ficklampan ger användaren en förstklassig belysningslösning med justerbar ljusstyrka för maximal produktivitet vid inspektionsarbeten.

Den USB-laddningsbara ficklampan med upp till 2 000 lumen har 4 ljusstyrkelägen i kombination med ett fokusjusteringsreglage som ger snabb och enkel justering av ljusstrålens storlek och intensitet samt möjlighet att maximera batteriets drifttid. Dessa lägen är låg, medium, hög och boost för en ljusstyrka från 100 till 2 000 lumen TRUEVIEW™ högeffektiv belysning, som väljs via en multifunktionell strömbrytare som visar batteristatus och fungerar som lägesväljare.

Ficklampan har skjutfokusering för snabb och enkel justering av ljusstrålens storlek och intensitet – med en räckvidd på upp till 200 meter. Detta låter användare inspektera områden på långt håll. Den bakre strömbrytaren är bekväm, lättåtkomlig och förhindrar oavsiktliga tryckningar. Den USB-laddningsbara ficklampan med 2 000 lumen har en avtagbar bältesklämma för smidig fastsättning.

REDLITHIUM™ USB-batteriet kan laddas direkt med en USB-C-kabel från en USB-strömkälla eller nätuttag (väggkontakt ingår ej). USB-C-kabeln har en slitstark flätad kabel med metallkontakter för ökad hållbarhet.

2023, MILWAUKEE, REDLITHIUM™ USB