Skip to main content

Nya stegborr i kobolt

Milwaukee Tool levererar oöverträffad prestanda och upp till 10 gånger längre livslängd med lanseringen av nya koboltstegborr med aluminiumkromnitridbeläggning (AICrN).

Koboltstegborren har två symmetriskt slipade spiraler som garanterar förstklassig värmeavledning. Dessutom ger mindre stegavstånd en jämnare borrningsupplevelse för ökad användarkomfort och precision på arbetsplatsen.

RAPID STRIKE TIP™ borrar upp till två gånger snabbare i rostfritt stål för ökad hastighet och effektivitet, medan Secure-Grip™ 3-plansfästet förhindrar att stegborren slirar i chucken för en säkrare och smidigare borrupplevelse.

Med marknadsledande AICrN-beläggning ger MILWAUKEES koboltstegborr den snabbaste borrhastigheten, högsta prestandan och upp till 10 gånger längre livslängd jämfört med traditionella stegborr.

Laseretsade storleksguider gör det enkelt att stoppa borren vid önskad diameter för klassledande prestanda (vid låga hastigheter med skärolja för rostfritt stål och höga hastigheter för mjukt stål). Borrens steggeometri minskar risken för kärvning och säkerställer problemfri borrning med låga vibrationer för effektiv och bekväm borrning.

2023, MILWAUKEE